VRIJBLIJVEND ADVIES?

Brahmstraat , Amsterdam

Project status:

Afbreken 100%
Opbouw 100%
Afwerking 100%

Project - Brahmstraat

  • Appartementencomplex
  • Toplocatie
  • Zeer luxe afwerking
  • Pand gesplitst
  • Uitgebouwd

De Brahmsstraat is een prachtig vernieuwbouwproject en wordt momenteel herontwikkeld in samenwerking met MG FACILITY tot een modern pand in een karakteristiek jaren ‘30 jasje. Dit appartementencomplex is tot in de kleinste details gerenoveerd. De fundering is vernieuwd en de rest van het casco is, inclusief installaties, eveneens volledig aangepakt. Er zijn vier prachtige en heerlijk lichte appartementen, elk met een eigen signatuur, waarbij veel aandacht is besteed aan de indeling, afwerking, materialen, lichtplan, maatwerkoplossingen, apparatuur en installaties. De vele aanwezige voorzieningen, die slechts op enkele voetstappen van de eigen voordeur in de Beethovenstraat zijn, maakt deze locatie een geweldige plek om te wonen. Het Museumplein, Vondelpark, Cornelis Schuytstraat en De Zuidas zijn ook nog eens op loopafstand.

Alle appartementen beschikken over open keukens met inbouwapparatuur, prachtig afgewerkte badkamers met een inloopdouche, bad of zelfs beide, voorzien van een videofoon intercom deurcamera, inbouwspots met LED-verlichting, prachtige eiken vloeren, hoge plinten, verschillende maatwerk toepassingen, dubbele beglazing, een nieuwe elektrische installatie en centrale verwarmingsinstallatie. De appartementen worden verwarmd via vloerverwarming, waarbij elk vertrek de temperatuur separaat ingesteld kan worden. De wanden en plafonds zijn strak gestukadoord en geschilderd. Weer een prachtig project waar wij met recht trots op zijn.

Vrijblijvend advies?

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 020-2142146.

Contactformulier