VRIJBLIJVEND ADVIES?

Samen gaan we om tafel wat de wensen en eisen zijn om een zo productief en inspirerend mogelijke werkomgeving te realiseren

Kantoren

Om het beste uit uw medewerkers te kunnen halen is een prettige werkomgeving onontbeerlijk. Er worden tenslotte betere resultaten geboekt in een prettige leef/werkomgeving waarin u en uw werknemers zich kunnen ontplooien, en het beste uit zichzelf kunnen halen. Een ruimte waar iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en met plezier naartoe gaat. Ook hierin kunnen wij u adviseren, ondersteunen en uiteraard realiseren.  

Uw wensen realiseren

Samen gaan we om tafel wat de wensen en eisen zijn om een zo productief en inspirerend mogelijke werkomgeving te realiseren. Brainstormen dus! Nadat u alle wensen op tafel heeft gelegd gaan we aan de slag om een kostenberekening te maken en sfeerimpressie zodat u kunt bepalen of dat hetgeen is wat u wilt uitstralen met uw bedrijf. Uiteraard nemen we de huisstijl van uw bedrijf in acht om zo met het meest ludieke, creatieve, inspirerende en persoonlijke plan te komen en tot uitvoering te brengen in samenwerking met onze vakmensen.

Wij begrijpen als geen ander dat uw “normale” werkzaamheden dienen voortgezet te worden dus ook tijdens de (ver)bouw van uw kantoorpand heeft u 1 aanspreekpunt die u op de hoogte houdt, maar waar ook u bij terecht kan met eventuele vragen en of opmerkingen en u zich op uw werkzaamheden kan richten en concentreren.       

Ook na realisatie kunt u op ons blijven rekenen, mochten er aanpassingen nodig zijn of iemand die uw pand in sublieme staat houdt, ook daarin kunnen wij u een helpende hand reiken. Interieurverzorger, conciërge om maar wat te noemen…

Vraag het ons en we bespreken de mogelijkheden. Laat u verrassen wat wij zien als ontzorgen! U zult positief verrast zijn.  

kantoorpand verbouwen

Vrijblijvend advies?

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 020-2142146.

Contactformulier