VRIJBLIJVEND ADVIES?

De toekomst is duurzaam bouwen dus ook daarin kunnen wij u adviseren en bijstaan

Projectontwikkeling - Bouwen

Een pand van de grond af laten bouwen is voor velen een droom. Bent u in het bezit van een kavel, zowel zakelijk of voor prive doeleinden helpen we u graag op weg.

Samen met de projectleider gaan we om tafel wat alle wensen zijn. Als u een woning wilt laten bouwen nemen we al uw wensen in beraad, wilt u een kelder omdat uw zoon drummen als hobby heeft? Of bent u een fervente keukenprins(es) en droomt u van een (semi)professionele keuken dan ontwerpen we die tot in de puntjes!

Van bouwvergunning , het bouwrijp maken van de kavel, ontwerp, uitvoering en eventueel inrichting alles kan bij ons uit handen genomen worden. Net wat u zelf wilt.  

Ook een zakelijk pand behoort tot de uitgebreide mogelijkheden. Wat voor bedrijf u ook heeft, wij denken met u mee. Denk aan laad- en los docks, prettige werktuin voor de medewerkers en doordachte logistieke indelingen om werkprocessen zo soepel mogelijk te laten verlopen en dus kostenbesparend zijn. De toekomst is duurzaam bouwen dus ook daarin kunnen wij u adviseren en bijstaan.

Wilt u eens met ons brainstormen? Wij kijken uit naar uw ideeen en plannen en hopen een waardevolle aanvulling te zijn van uw droom.  

projectmanager

Vrijblijvend advies?

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 020-2142146.

Contactformulier