VRIJBLIJVEND ADVIES?

Onderhoud aan een pand is cruciaal voor het behoud van het pand

Onderhoud

Onderhoud aan een pand is cruciaal voor het behoud van het pand. Door pro actief onderhoud te verrichten worden grotere problemen voorkomen zoals lekkages, verstoppingen en problemen met het elektra.

Wij nemen al deze zorgen voor u uit handen. Door middel van regulier onderhoud op een zogenaamde abonnement basis worden problemen voorkomen en eventuele mankementen verholpen. Door deze transparante manier van aanpak weet u precies waar u aan toe bent. Er wordt vooraf met u een afspraak gemaakt om het pand in kaart te brengen en eventuele mankementen op te sporen en te verhelpen zodat uw woongenot niet verstoord wordt.

Als het pand in topconditie is, komen wij periodiek, op een vooraf afgesproken tijd en datum voor onderhoud en inspectie en kunnen wij er voor zorgen dat grote problemen kunnen worden voorkomen. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, zoals een lekkage oid zijn wij er uiteraard “als de kippen” bij om uw probleem te verhelpen.

Transparantie, duidelijkheid, helderheid, oplossingsgericht en pro activiteit zijn dan ook de sleutelwoorden van onze organisatie.

Vrijblijvend advies?

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 020-2142146.

Contactformulier