VRIJBLIJVEND ADVIES?

In de ruimste zin van het woord! Ontzorgen

Een projectmanager geeft rust

U bespreekt uw wensen met de projectmanager en deze zet voor u alles uiteen.
Een projectmanager geeft u antwoord op uw vragen zoals waar begin ik, tijdsbestek, kostenplaatje, eventuele vergunningen.

Een projectmanager maakt na een afspraak met u waarin u uw wensen kenbaar heeft gemaakt een duidelijk en overzichtelijk plan en neemt alle zorg uit handen. De projectmanager is dagelijks aanwezig op locatie en stuurt alles en iedereen aan. Dit om u te ontzien in een voor de meeste mensen, spannende tijd.

U kunt rekenen op onze projectmanager die u met raad en daad bijstaat, op de hoogte houdt en met u meedenkt of dat nu gaat om constructie of wat is de beste plek voor dat ene stopcontact. Niets is te veel, het gaat er ons om dat u een project, waar over het algemeen een hoop geld mee gemoeid is, plezierig en ontspannen ervaart en u zich alleen maar hoeft te verheugen op het eindresultaat.

Natuurlijk staan we u niet alleen bij in de zogeheten “ruwbouwfase” maar ook in de afwerkingsfase van uw project indien u dat wenst. Of het nu gaat om de juiste kleuren kiezen van de wanden, stoffering, inrichting en uw persoonlijke sfeer creeeren. Niets is ons te gek.

Echt ontzorgen dus!   

projectmanager

Vrijblijvend advies?

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 020-2142146.

Contactformulier