VRIJBLIJVEND ADVIES?

Wij kunnen alles voor u uit handen nemen. Denk aan vergunningen, tekeningen, constructieberekeningen en uitvoering

Splitsing

U heeft een pand welke zich leent voor het opdelen in appartementsrechten? Dit kan uiteraard zeer aantrekkelijk zijn.

Wij kunnen alles voor u uit handen nemen. Denk aan vergunningen, tekeningen, constructieberekeningen en uitvoering. We beoordelen uiteraard eerst of het pand geschikt is voor splitsing, er zijn immers regels opgesteld waar een ieder zich aan dient te houden.

We bespreken met u de mogelijkheden en wensen, en maken dan een plan van aanpak en kostenraming. Gaat u voor het hoogsegment in afwerking? Of middensegment? Uiteraard kan onze rekenkamer voor u berekenen wat voor u het meest aantrekkelijk is. Ook in dit traject heeft u 1 aanspreekpunt om alle communicatie glashelder te laten verlopen.

Na goedkeuring uwerzijds en verlenen van alle benodigde vergunningen laten we onze vakmensen “los” op uw pand om zo tot het meest rendabele en beoogde resultaat te komen.

Ook het onderhoud aan uw pand kunt u aan ons uit handen geven. Tevens kunnen wij het hele pand in beheer nemen en alles voor u uit handen nemen, huurders zoeken en screenen, borg en huur administratie. Ontzorgen dus!

Vraagt u vooral naar alle mogelijkheden die we hebben, we informeren u graag.

splitsing pand

Vrijblijvend advies?

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 020-2142146.

Contactformulier