VRIJBLIJVEND ADVIES?

Onze vakmensen, met ieder hun eigen specialisme, staan graag voor u klaar

kwaliteit leveren

Wij willen vakwerk leveren. En daar doen wij alles aan. Met vakmensen die kwaliteit leveren en verstand van zaken hebben, met u mee denken.

Vooraf worden alle kosten voor u duidelijk uiteengezet, zonder verrassingen achteraf. De projectmanager blijft uw aanspreekpunt en mochten er onverhoopt dingen zijn die u toch anders wilt, of ontevreden bent ergens over kunt u die ten alle tijden met hem/haar bespreken.

Alle bouwwerkzaamheden zijn bespreekbaar, een nieuwe badkamer, keuken, een nieuwe vloer of complete renovatie. Onze vakmensen, met ieder hun eigen specialisme, staan graag voor u klaar om het beoogde resultaat voor u te verwezenlijken en zo soepel mogelijk! Een zeer allround bouwbedrijf dus.  

Uiteraard stopt onze service niet als het project is opgeleverd, ook na de oplevering zijn we u graag van dienst. U kunt “gewoon” op ons blijven rekenen.  

projectmanager

Vrijblijvend advies?

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 020-2142146.

Contactformulier