VRIJBLIJVEND ADVIES?

Met verfrissende ideeën en oplossingen komen we samen tot het door u beoogde resultaat

Verbouwen

U heeft een geweldig pand gevonden om te wonen en/of te werken, het heeft de juiste locatie, goede parkeergelegenheid en vervult al uw andere wensen die u nodig acht om het beste uit uzelf te kunnen halen.

Er is alleen 1 (of meerdere) maar… het voldoet bijvoorbeeld niet aan de eisen van alledag, verouderd electra, een keuken die u niet mooi vindt, op de zolder zou een dakkapel uitkomst bieden of u zou toch graag een tuinkamer willen. Natuurlijk gelden er andere verwachtingen, eisen en wensen bij een privé situatie dan bij een zakelijk object.

Bij al deze “obstakels” zijn wij u graag van dienst. Met verfrissende ideeën en oplossingen komen we samen tot het door u beoogde resultaat. Of dit nu gaat om een eigen badkamer voor uw puberdochter of het realiseren van een prettige en verrassende  werkomgeving. Voor (bijna) alles is wel een oplossing te vinden. We helpen u graag! In elk traject dat u met ons aangaat, vinden wij de heldere, duidelijke en open communicatie het allerbelangrijkste.

De privé situatie achten wij net zo belangrijk, want hoe kun je goed functioneren en het beste uit jezelf halen zonder plezierige thuisbasis, een fijne leefomgeving voor u en uw gezin waarin u kunt ontspannen, genieten en letterlijk kunt ”leven”. Of de verbouwing nu groot of klein is wij staan u bij met raad en daad. Van vergunningsaanvraag tot uitvoering, en dat alles in goed en duidelijk overleg met u. Als u tijdens het verbouwingsproces ineens een lumineus idee heeft dan horen we die graag en doen wij er alles aan om die te verwezenlijken.

Praat met ons, samen komen we tot de meest fantastische ideeën en uitvoeringen. We kijken uit naar uw ideeën en wensen!   

projectmanager

Vrijblijvend advies?

Heeft u een middelgroot tot groot project waarbij u vrijblijvend advies nodig heeft? Vul ons formulier in dan gaan wij samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U kunt ook direct contact opnemen via telefoonnummer 020-2142146.

Contactformulier